Εκκίνηση --» Νεα--» Διεθνης Διάσκεψ 2009--» Διεθνης Διάσκεψ 2009

Διεθνης Διάσκεψη: Πολιτικές και προοπτικές ανάπτυξης των διακρατικών υιοθεσιών στη Βουλγαρία από τις 19/03/2009, Σόφια, Βουλγαρία

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας - Κεντρικό όργανο στον τομέα των διακρατικών υιοθεσιών και η Ένωση των Διαπιστευμένων Οργανισμών Διακρατικών Υιοθεσιών (ΔΟΔΥ) οργανώνουν Διεθνή Διάσκεψη με θέμα «Πολιτική και προοπτικές της ανάπτυξης των διακρατικών υιοθεσιών στη Βουλγαρία» στις 19 Μαρτίου 2009 στη Σόφιας - Βουλγαρίας, αίθουσα Ρόγιαλ του ξενοδοχείου Σέρατον Σόφιας.

Η Διάσκεψη θα συγκεντρώσει εμπειρογνώμονες στο χώρο της κατάρτισης προγραμμάτων και πολιτικής σε ότι αφορά την παιδική φροντίδα απ΄ όλο τον κόσμο με βλέμμα στραμμένο στην αναζήτηση λύσης των προβλημάτων των παιδιών στερημένων γονικής μέριμνας.

Η Ένωση ΔΟΔΥ περιλαμβάνει 20 οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στη Βουλγαρία που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παιδικής φροντίδας και προσφέρουν υπηρεσίες σχετικά με παιδιά που έχουν ανάγκη από μόνιμες και αγαπημένες οικογένειες.

Ήρθε η ώρα να συγκεντρωθούμε και να αξιολογήσουμε τα μαθήματα που έχουμε μάθει προκειμένου να προσανατολιστούμε καλύτερα στο μέλλον σε ότι αφορά την κρίση με τα παιδιά που έχουν ανάγκη από οικογένεια.