Εκκίνηση --» Εδώ θα μάθεις περισσότερα για το τι λέει ο κόσμος για μας

Εδώ θα μάθεις περισσότερα για το τι λέει ο κόσμος για μας

Ποιες οι εντυπώσεις σας για την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν το Ίδρυμα Υιοθεσίας και το κλιμάκιό του;

1. Το Ίδρυμα είχε οργανώσει πολύ καλά την διαμονή μας, είχαμε μεταφραστή για τις πρώτες επαφές με την Άνα και παιδίατρο για τον Ματίας. Η λογιστική βοήθεια ήταν εξ΄ ολοκλήρου οργανωμένη από το Ίδρυμα – μεταφορά στη Βουλγαρία και ξενοδοχεία. Πρέπει να επισημάνουμε ότι ο φάκελος ήταν οργανωμένος προσεκτικά και με ακρίβεια, τα έγγραφα ήταν καθώς πρέπει ακόμη την πρώτη φορά (πολύ σημαντικό γεγονός για να μην χάνουμε χρόνο και να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό για να πάρουμε το παιδί).

Φλοράνς και Ζορζ, γονείς των Ματίας και Άνα       

2. Το Ίδρυμα Υιοθεσίας παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο. Το κλιμάκιο της δικηγόρου Πέντσεβα διακρίνεται με ενεργητικότητα και αποτελεσματικότητα τόσο πριν τον υιοθεσία, όσο κι επί τόπου στη Βουλγαρία και στην αποπεράτωση της διαδικασίας της υιοθεσίας. Αποτελεί αναντικατάστατος κι αξιόπιστος μεσολαβητής ειδικά σε περιπτώσεις διοικητικών κωλυσιεργιών.

Μόρις Μπριούκλερ, Γαλλία, m.bruckler@evhr.net       

3. Ένα κλιμάκιο το οποίος πρώτον φρόντισε για την ευημερία και την άνεσή μας, την ασφάλειά μας, το οποίο συνέβαλε για μια συνάντηση με το παιδί χωρίς μεγάλο άγχος διότι μια υιοθεσία στο εξωτερικό πάντα προκαλεί άγχος! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη Μιρένα!

Ναντίν Μ., Γαλλία       

4. Μας προσέφεραν καλή συνοδεία και υποβοήθηση. Το κλιμάκιο πράγματι είναι θαυμάσιο. Η δικηγόρος Πέντσεβα, οι μεταφραστές, οι συνεργάτες, όλοι είναι άνθρωποι με μεγάλα προσόντα. Σε ότι αφορά τον μεταφραστή πέρα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις είχε σημαντικές γνώσεις για την παιδική ψυχολογία και πράγματι μας βοήθησε πολύ στη δημιουργία σχέσεων με τη θυγατέρα μας, καθώς και στη συγκράτηση του μεγάλου μας γιού, ο οποίος μας συνόδευε, προκειμένου να νοιώσει ότι είναι αναγκαίος τη στιγμή αυτή. Ουδεμία ανησυχία σε ότι αφορά την διαδικασία υιοθεσίας επειδή η κατάρτιση όλων των εγγράφων, καθώς και η τήρηση του φακέλου ήταν καλή. Το κλιμάκιο είναι παρόν, αλλά κρατάει απόσταση προκειμένου να μας αφήσει μόνους με το παιδί.

Γαλλία, Οικογένεια «Τα ζώα – μουσικοί»      

5. Θαυμάσιοι, ασύγκριτοι επαγγελματίες και ένα δραστήριο κλιμάκιο.

Κάρολ και Στεφάν, γονείς των Γκιούντο και Νικολάϊ, Γαλλία      

6. Πέρα από το ότι τα πάντα διακρίνονται με ακρίβεια, σαφήνεια και επαγγελματικότητα – τήρηση προθεσμιών και υποχρεώσεων, συμβουλές, πολλές υπενθυμίσεις, ιδανική οργάνωση, προσωπικό που ξέρει δύο γλώσσες, γνώση για τις διαδικασίες και την τήρησή τους…, οι υπάλληλοι του Ιδρύματος ή αυτοί που επίλεξε το Ίδρυμα δείχνουν μεγάλη ανθρωπιά, συμπάθεια και είναι πολύ στοργικοί. Γεγονός του οποίο δεν μπορείς ν΄ αγνοήσεις σε μια τέτοια διαδικασία και σας κάνει να νοιώθετε καλά και να αφοσιωθείτε εξ΄ ολοκλήρου στην εγκατάσταση σχέσης με το παιδί.

Ζοέλ και Αν-Μαρί Σ., Γαλλία