Начало --» Хората за нас

Хората за нас

Какви са вашите впечатления за качеството на услугите, оказвани от страна на Фондацията и нейния екип?

1. Фондацията бе организирала много добре нашия престой – преводач за осъществяване на първите връзки с Ана и педиатър за Матиас. Логистиката изцяло бе организирана от Фондацията – транспорт в България и хотели. Трябва да се отбележи, че окомплектоването на досието е внимателно и точно, и така документите са коректни още от първия път (много важен факт, за да се избегне всяка загуба на време и възможно най-бързо да се върнем, за да вземем детето).

Флоранс и Жорж, родители на Матиас и Ана      

2. Фондацията играе много важна роля. Екипът на адвокат Пенчева е много действен и ефективен, както преди осиновяването, така на място в България и за довършване на процедурата по осиновяване. Това е един незаменим и устойчин/жилав/крепък посредник, особено в случай на административни затруднения.

Морис Брюклер, Франция, m.bruckler@evhr.net      

3. Един екип, който на първо място се погрижи за нашето благосъстояние и комфорт, за нашата сигурност, който благоприятства една среща с детето, без много стрес, защото осиновяването в чужбина е винаги стресиращо! Голямо благодаря на Мирена!

Надин М., Франция      

4. Ние бяхме добре придружавани и подпомагани. Екипът наистина е чудесен. Адвокат Пенчева, преводачите, сътрудниците, това са хора с големи качества. Придружаването от преводача, извън езиковите му задължения, включва и добро познаване на детската психология и наистина много ни помогна, за осъществяване на връзка с нашата дъщеря, както и за овладяване на големия ни син, които ни придружаваше, за да се почувства й той, необходим в този момент. Никакво притеснение, що се отнася до самата процедура по осиновяването, защото всички документи са добре изготвени, досието е добре проследявано. Екипът присъства, отдръпнал се деликатно настрана, за да ни остави насаме с детето.

Франция, Семейство „Животните музиканти”      

5. Чудесни, несравними професионалисти и мотивиран екип.

Карол и Стефан, родители на Гуидо и Николай, Франция      

6. Освен факта, че всичко е точно, ясно и много професионално – спазване на срокове и задължения/ангажименти, съвети, многократно напомняне, идеална организация, двуезичен персонал, познаване на процедурите и тяхното спазване…, служителите на Фондацията, или тези, избрани от нея, показват голяма хуманност, симпатия и са много мили. Факт, който изобщо не е за пренебрегване, при този тип постъпки, като това ви кара да се чувствате добре, което е главното, за да се посветите изцяло на изграждането на връзка с детето.

Жоел и Ан-Мари С., Франция