(((

Ιδρύματος Eυκαιρια για καθε παιδι - Το ίδρυμα

Εκκίνηση --» Ποιοι ειμαστε--» Το ίδρυμα

Το ίδρυμα

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ» "SHANS ZA VSIAKO DETE", UIN 130944558, έχει εγγραφεί ως νομικό πρόσωπο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα για πραγμάτωση κοινωφελούς δραστηριότητας με Απόφαση του Πρωτοδικείου Σόφιας με βάση εταιρική υπόθεση αριθ. 5464/2002.

Κατέχει Άδεια μεσολάβησης σε διακρατικές υιοθεσίες υπ΄αριθ. 183 από τις 05/05/2020, εκδεδομένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας με βάση το άρθρο 121 του Οικογενειακού Κώδικα, η οποία ισχύει μέχρι τις 12/05/2025.

Κράτη: Γαλλία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ισπανία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Ελλάδα, Κύπρος, Ελβετία, ΗΠΑ

Εδώ και 20 χρόνια το κλιμάκιό μας συνοδεύει παιδιά και οικογένειες που υλοποιούν σχέδια διακρατικής υιοθεσίας. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στην αναζήτηση οδών και ευκαιριών προκειμένου να δώσουμε ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η διακρατική υιοθεσία είναι ένας από τους οδούς που ενδέχεται να προσφέρει τούτη την ευκαιρία στο παιδί – ευκαιρία ανάπτυξης και εκδήλωσης των ικανοτήτων του σε ασφαλή οικογενειακή ατμόσφαιρα γεμάτη αγάπη, ενδιαφέρον και φροντίδα.

Να ενώσουμε τις προσπάθειές μας, να προσφέρουμε μαζί τούτη την ευκαιρία στο παιδί! Μαζί μπορούμε περισσότερο!

Εδώ θα λάβετε δωρεάν και επίκαιρες πληροφορίες για την υφιστάμενη πρακτική στη Βουλγαρία στο χώρο των διακρατικών υιοθεσιών.

» Διαπίστευση

» Οργάνωση της εργασίας

» Η ομαδα μασ

» Βιογραφικό Pencheva Mirena

» Κοινωνικές δραστηριότητες

))))